Curacao stranden bij de beste ter wereld

Dat veel Curacao stranden een hemelse kwaliteit hebben, wisten we natuurlijk al. Maar steeds meer mensen komen er achter! Zo heeft een Amerikaans tijdschrift een strand op Curacao in de top 10 van de beste stranden ter wereld gezet.

Het gaat om het blad Travel+Leisure, dat Playa Kalki bij Westpunt op nummer 8 van de top 10 heeft geplaatst. Dat is natuurlijk een hele eer voor Curacao!

Volgens het blad biedt Playa Kalki veel meer dan alleen een mooi strand boven water. Ook voor duikers en snorkelaars is er van alles te beleven. Het strand staat bekend als ‘Alice in Wonderland’, omdat de prachtige onderwaterwereld er bij Playa Kalki uitziet als een wonderbaarlijk labyrinth.

De populariteit van Playa Kalki in Amerika heeft ook te maken met het feit dat de tv-show ‘The Bachelorette’ daar is opgenomen. De schitterende tv-beelden van Curacao waren dus zo uitnodigend dat het strand nu bij de beste van de wereld behoort.

Wil je weten wat mijn favoriete stranden op Curacao zijn? Kijk dan naar mijn pagina over de Curacao stranden voor tips over wat je niet mag missen tijdens je vakantie.

Nu kun je Playa Kalki dus aan je lijstje toevoegen.

Reageer